Rasmus Holving är död

Schackvänner. Strax innan årsmötet i går kväll fick vi det sorgliga beskedet att vår käre vän och initiativtagaren till klubbens bildande Rasmus Holving är död.
Han hade länge kämpat med stora hälsoproblem och därför alltmer sällan orkat spela schack och delta i klubbverksamheten. Därför är det nog många av våra nyare klubbmedlemmar som tyvärr aldrig fick lära känna honom.
Vi som gjorde det kommer alltid minnas Rasmus som en människa med stor begåvning inom många områden och en mycket fin vän.
Det är svårt att förstå att förstå att han nu är borta. Saknaden är mycket stor.

Rasmus Holving
Rasmus Holving

Begravningsceremonin blir i Hoppets kapell, Skogskyrkogården, Enskede torsdagen 2020-02-06, kl. 10:15 Man kan gå in på fonus.se och klicka på minnessidorna och skriva in Rasmus Holving.
Där kan man också skriva in minnesord. Han kanske kan se det.

9 tankar på “Rasmus Holving är död”

  1. Rasmus har sedan tiden i SK Rockaden varit en positiv person för schacksporten.
    Jag saknar våra trevliga tillfällen då vi diskuterat schack och dess betydelse för folk i allmänhet,
    men framförallt en härlig kille.

  2. Vi gick i samma klass och i schackgymnasiet och umgicks mycket då under den tiden. Rasmus var en mycket fin människa som stod för sina principer med en exceptionell taktisk schackbegåvning jag saknar dig redan men vi ses igen i en annan Värld Rasmus!

  3. Igår var jag domare på schacksalongerna med fyra elitlag på plats. Stockholms Schacksällskap, Farsta SK, Burgsvik Alva SK och Wasa SK höll alla tillsammans med mig en tyst minut för att minnas Rasmus.

Lämna en kommentar